Rabu, 23 Maret 2011

TRADITIONAL FOOD FROM YOGYAKARTA, INDONESIA

                                                                                                                                                                          

   Traditional food that comes from Yogyakarta is actually used to be the food of thepoor people in rural palace of Yogyakarta on the Dutch colonial occupation first. But in the months since, now gudeg become a very popular food of Indonesia's populationand even the foreign tourists, because it tastes so delicious, and the scent isevocative taste.




Foods that have a sweet taste is made ​​from young jackfruit mixed with eggs and tofuis indeed very special in the processing that took up many hours of the startcompounding the marinade until ready to eat at the table.For visitors who come from countries outside Indonesia, this food is food that is veryunique and has that most art does not exist in their home countries, because it is"Gudeg" is the typical food from Yogyakarta, Indonesia. The necessary ingredientswere not the least, and very wide range of spices such as native Indonesian, onion, garlic, galangal, coriander, bay leaves, cumin, lemongrass, which may not exist incountries other than Indonesia.
Therefore, when we tasted this Gudeg, will be felt typical native food of Indonesia.

0 komentar:

Posting Komentar

 
wordpress web hosting